Kezdőlap Hírek Honlap a keresztényüldözésről – Elindult az S4C.news

Honlap a keresztényüldözésről – Elindult az S4C.news

Elindult az S4C.news, a keresztényüldözésről szóló híroldal
A mai nappal megkezdte működését a 777 Közösség Egyesület által gondozott S4C.news tematikus híroldal, amely a keresztényüldözés jelenségét és az üldözött keresztények megsegítésének formáit mutatja be. Az oldal angol és magyar nyelven is olvasható, cikkeiben széles nemzetközi kitekintést tesz és számos hiánypótló tartalmat szolgáltat az olvasóknak.

A két nyelven, magyarul és angolul szolgáltató portál célja, hogy a közvélemény figyelmét a keresztényüldözés jelenségére irányítsa, bemutassa annak háttereit, mozgatórugóit és formáit. Egyszerre foglalkozik a fizikai valójában megnyilvánuló – elsősorban Ázsiában és Afrikában jellemző – üldöztetéssel és a nyugati világban tapasztalható, a szimbólumokat célba vevő, a lelkiismereti szabadság korlátozása útján terjedő jelenséggel, amely határozottan támadja a keresztény értékeket. Az oldal folyamatosan beszámol azokról a kezdeményezésekről, programokról is, amelyek az üldöztetést szenvedő keresztény közösségek megsegítését célozzák, így a magyar kormány ez irányú tevékenységéről, az Üldözött Keresztények Megsegítéséért Felelős Helyettes Államtitkárság munkájáról is.

Az oldal neve (Stand for Christians) a kereszténység és a keresztények melletti kiállást, szolidaritást hangsúlyozza. A híroldal munkája egyaránt követhető a Facebook, az Instagram és a Twitter közösségi oldalakon.