24.2 C
Budapest
csütörtök, 2024. június 20.

A magyar- és a világirodalom legszebb vallásos költeményei Simorjay Emese és Tunyogi Péter színművészek előadásában.

Lényeges kérdések – őszinte válaszok. Megszólal az utca embere, kétkedő diák és katolikus pap, bolti eladó és egyetemi tanár, idős és fiatal. A leggyakrabban frissülő rovatunk a Keresztkérdés

A szerzetesi élet világába kalauzolja el a nézőket Kocsis Fülöp görögkatolikus érsek, miközben tanácsot ad: hogyan tudják a világban élők is kamatoztatni e megszentelt életforma kincseit.

Videók, amiket érdemes megtekinteni más honlapokról/csatornákról.

Kötetlen beszélgetések népszerű és kevésbé ismert vendégeinkkel a Keresztény Élet stúdiójában. Műsorvezetők: Tompos Vince, Kovács János és Czoborczy Bence.

Pályájuk nagyobb részét már megfutották. Példájuk nyomán sokan indultak el a krisztusi úton. Portréfilmek azokról, akiket szeretnénk, hogy sokan megismerjenek.

A tizenkét részes sorozat hitünk legnagyobb titkába, a szentmiseáldozatba avatja be a nézőket. Előadó: Kránitz Mihály teológus.

A Keresztény Élet Portál sportrovata, együttműködésben a Magyar Lelátó Sportmagazinnal. Az interjúkat Martí Zoltán készítette stúdiónkban.

Ferenc pápa a párizsi merényleteket a harmadik világháború eseményeihez sorolta. Valóban elkezdődött volna az újabb világégés? P. Szabó József külpolitikai újságíró sorozata.

Külpolitikai elemző beszélgetéssorozat, amely dr. Győrfi Károly „Keresztényüldözés a XXI. század elején” című munkája tematikáját követi. A műsort P. Szabó József vezeti.

A sokak által tisztelt lelkivezető, Futó Károly atya válaszol a hozzá intézett kérdésekre. Ő azok egyike, akik nemcsak szavaikkal, hanem életük példájával is tanítanak.

Termékeinket kedvezményesen a Magyar Egyházi Könyvklub oldalán rendelhetik meg.