Kezdőlap Hírek A legismertebb keresztény együttesek lépnek fel a Puskás Arénában

A legismertebb keresztény együttesek lépnek fel a Puskás Arénában

Ez az a nap 2022

A 2022. július 23-án megrendezésre kerülő Ez az a nap! rendezvényen a hazai és nemzetközi modern gospel legfontosabb képviselői lesznek jelen.

Színpadra lép Michael W. Smith, a dicsőítő zene egyik legmeghatározóbb alakja. Sok millió eladott albumán túl három Grammy-díjat és 45 Dove-díjat tudhat magáénak. Számos olyan dal fűződik a nevéhez, mely magyarul is jól ismert. Énekei által sokan kerültek közelebb Istenhez, és megtapasztalhatták az Ő szeretetét, kegyelmét és erejét. Bátran nevezhetjük a szerzeményeit sorsfordító daloknak, melyek mind-mind az áttörés magjait ültetik el a szívünkbe, és megnyitják az utat Isten országa felé.

A Puskás Arénában jelen lesz a kortárs keresztény élet legismertebb dicsőítő csapata, aBethel Music is. A kaliforniai Redding városban található Bethel Gyülekezetből induló társaság néhány év alatt hatalmas tömegeket ért el különleges szerzeményeivel, amelyek közül már többet magyar nyelven is ismerhetünk. A díjnyertes dalszerzőkből, énekesekből és zenészekből álló együttes több mint egy missziós társaság, ők egy igazi család.

Modern, vidám, pörgős, ugyanakkor hiteles istenimádó közösség Ausztráliából – így jellemezhetjük a Planetshakerst, akik szintén ellátogatnak hozzánk. Az immáron második generációval működő zenekar mögött több, mint harminc album áll.

A Delirious? frontembereként megismert Martin Smith is jelen lesz, aki a brit formáció feloszlása után szóló karrierbe kezdett, hogy ilyen módon folytassa szolgálatát, és használja Istentől kapott talentumát. Az ötvenes éveinek elején járó énekes-dalszerző, bár már 30 éve aktívan jelen van a zenei életben, még mindig tud olyat mutatni és letenni az asztalra, amely után az emberek nem csak a kitűnő zenészt, hanem a példaképet is meglátják benne.

A fenti zenészeken kívül a jelenlévők együtt énekelhetnek olyan kitűnő énekesekkel, mint Tim Hughes & Gas Street Music, Noel Richards, Graham Kendrick, London Community Gospel Choir, Noel Robinson.

Az eseménynek természetesen hangsúlyos része lesz magyar előadók fellépése is. Többek között láthatjuk és hallhatjuk majd Pintér Bélát, Csiszér Lászlót, Mike Sámuelt, Prazsák Lászlót, valamint a PZM, a Dics-Suli, az Amaro Del, a Golgota Dicsőítés, a Crux és a Hermons együtteseket.

Minden további információ és jegyvásárlás a www.ezazanap.hu honlapon.