Kezdőlap Énekek, zenék Guinnes-rekord – gospellel

Guinnes-rekord – gospellel

Guinness-rekordra is számíthatunk a 2020-as budapesti Eucharisztikus világkongresszuson: 20 ezer ember énekel majd együtt…

Izgalmas, hogy mi minden beleférhet egy ilyen felemelő rendezvénybe, ahol az Oltáriszentségben közöttünk élő Jézus Krisztust ünnepeljük… Ráadásul nagy ugrást vállalnak a szervezők a korábbi rekorderszámhoz képest…
(Kisvideónk illusztráció az eseményhez: egy igazi country-gospel a miskolci Fráter kórus előadásában – Vezényel: Regős Zsolt)

– 2015-ben a Fülöp-szigeteki Quezonban 8688 gospel énekes dalolt együtt… Azt azért fontos elmondani, hogy ez a rekord sokkal inkább eszköz, mintsem cél. Egy egész társadalmat összefogó siker összeköti az embereket, formálja az egymás iránti tiszteletet.
Egy olimpiai magyar aranyéremnek minden honfitársunk szívből tud örülni. Ennek a guinnes rekordnak nem csak kívülállóként örülnek majd nagyon sokan, hanem részesei lehetnek a közös sikernek, guinness rekorderekké válhatnak, ami akár a jövőre is erőt, biztatást adhat nekik… – mondja Rück Zsolt, a szervező Örömteli Magyarország Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A „húszezres kórusba” a regisztráció IDE KATTINTVA lehetséges.

Forrás: Új Misszió