Kezdőlap Hírek Segítség esküvőnk megszervezésében

Segítség esküvőnk megszervezésében

Felhőtlenül emlékezzünk rá.

A házasság egy csodálatos ajándék Istentől, amelyben a társak egymáson keresztül megtapasztalhatják a hűséget, a feltétel nélküli szeretetet és a megbocsátást. A közös élet kezdete és a szerelmespárok elhatározása hivatalosan az esküvőben ölt formát. A gyönyörű pár bevonul a feldíszített templomba, az ízletes vacsora után a mulatság és a torta, a Nagy Nap örömteli képei, amelyhez hosszú szervezéssel teli út vezet. Napjainkban igazi próba elé állítja a fiatalokat és családjukat, sajnos sokszor ez az út veszekedéssel, információgyűjtéssel és kapkodással teli. A lehetőségek és a szolgáltatók kínálatai szinte végtelen és gyakorta azt érezheti a pár vagy az örömszülő, hogy azt sem tudja, hol kezdjen neki. Egy-egy apró hiba, egy rossz szolgáltató vagy egy információhiány elég ahhoz, hogy a Nagy Nap ne úgy alakuljon, ahogy elképzeltük. Sokakat az egyre növekvő árak tántorítanak el. De ennek nem kell így lennie. Hisz az esküvő varázsa igazából abban rejlik, hogy két ember örök hűséget fogad egymásnak. A szervezéshez pedig számtalan formában kaphatunk segítséget. A legismertebb az esküvőszervező, de annak borsos ára sokakat visszatart, megkérhetünk egy talpraesett ismerősünket, rokonunkat, de számára lehet, hogy más lesz a fontos és az eltolódott hangsúlyok jelzése veszekedésbe fulladhat. Már lehetőség van arra is, hogy elsajátíthassunk egy tematikus esküvőszervezési módot és rengeteg információval lássanak el egy négyórás workshop (minitanfolyam) során. A saját fejlesztésű előadást prezentáció és oktató videó színesíti.

A workshop tematikája: Anyakönyvvezetői tudnivalók, Egyházi esküvők (Római Katolikus, Református, Evangélikus és Zsidó), Pénzügyi tervezés, Helyszínválasztás, Dekoráció, Esküvői transzport és a jegyespár autója, Nyomdai és DIY kellékek, Torták és sütemények, Szórakozás a lagzin, Ruha, smink, haj és kiegészítők, Fotó- és videószolgáltatók, Mi minden vár még rátok a Nagy Nap után

A párok életét megkönnyíti még, egy a tanfolyam tematikájához igazodó, esküvőszervező napló, amellyel minden információ és terv egy helyen gyűjthető és örök emlék marad a pár számára. A napló a következő mellékleteket tartalmazza:

Esküvőtervező táblázat: Ebben megtalálható, milyen feladatok várnak és mikorra ajánlják az elintézését. Helyet hagytak, hogy a pár felvezesse: ki intézi, ők mikorra tervezik az ügyintézést, milyen lehetőségekkel szeretnének élni (pl. ruhabérlés vagy varratás), ki a végleges kiválasztott szolgáltató és annak az elérhetőségei és mikor kell újra felkeresni őket. ( pl. ruhapróba igazításhoz)

Költségvetés tervező: Csoportosítva megtalálható, hogy milyen költségekre kell számítani, amelyekhez kalkulálhatnak minimum és maximum összeget, nyilvántarthatják a végleges árat és a szolgáltatót, az előleget és a fennmaradó összeget, be tudják pipálni, ki lett kifizetve és a megjegyzés rovatba a speciális kéréseket felírhatják.

Vendéglista: Ebbe a táblázatba először összeírhatják, kiket szeretnének meghívni, majd bepipálhatják, hogy a meghívót hogyan juttatják el. A vendégek címének, elérhetőségének és a speciális tudnivalóknak is biztosítva van hely, be lehet jelölni, hogy az illető, ott lesz-e, kér-e szállást és ha utólagosan szeretnének köszönetet nyilvánítani, azt is számon tudja tartani a pár.

Esküvői forgatókönyv: Érdemes megtervezni a Nagy Napotokat és ezt papírra vetni, amelyből a különböző szolgáltatóknak érdemes adni másolatot! Ehhez a táblázathoz segítségképpen egy mintát biztosítunk!

Ne felejtsd otthon! lista: A legfontosabb 35 dolog olvasható ebben táblázatban, amelyben megtalálható még, hogy kinek van szüksége rá és eldönthetik a szerelmesek, hogy ki fog érte felelni.

Ön, gyermeke esetleg unokája esküvőt tervez és szeretnék, hogy az oltárig vezető út örök emlék maradjon? Jelentkezzen a tizenkét workshop egyikére a www.wedplanning.hu oldalon vagy lepje meg szerettét egy ajándékutalvánnyal, amelyet egy évig felhasználhat.

Legközelebbi workshop időpontja: március 29., vasárnap, amelyre a következő kuponkóddal 30% kedvezménnyel lehet részt venni: 30WPW0329

Helyszín: Kaffantó Café & Showroom (1015, Budapest, Batthyány utca 12.) Batthyány tértől ötperces sétára található hangulatos kávézó.

www.wedplanning.hu
facebook.com/wedplanning.hu
instagram.com/megszervezem_az_eskuvomet/

A március 29-i workshopra a képre kattintva lehet jelentkezni: