Kezdőlap Hírek Ingyenesen vehetnek részt kárpátaljaiak az Ez az a nap!-on

Ingyenesen vehetnek részt kárpátaljaiak az Ez az a nap!-on

Ez az a nap 2022

A július 23-i Ez az a nap! szervezői a nehéz helyzetben lévő kárpátaljai magyar és ukrán testvéreket szeretnék segíteni azzal, hogy ingyenes belépési lehetőséget biztosítanak számukra a Puskás Arénába. Az érintettek a www.ezazanap.hu honlapon tudnak regisztrálni. Az eseményre hat különvonat és számos busz indul az egész Kárpát-medencéből, amelyek szintén ingyenesek, csak megvásárolt belépőhöz kötöttek. A rendezvényre egyéni jegyek 4000 Ft-tól, csoportos belépők már 3200 Ft-tól kaphatók. A 2020-as rendezvényre megvásárolt jegyek érvényesek idén is.

A nemzet stadionjában megvalósuló ima- és dicsőítő napon hazai és nemzetközi zenészek sokasága lép színpadra. Közülük Pintér Béla így készül az alkalomra: „Azt várom, hogy ahogy eddig is, úgy Isten most is nagy bizonyságot fog tenni. Nem a méretektől függ ez persze, de azért mégiscsak egy európai szintű történet lesz. Sok dolog van, ami fizikailag nem látható, ezeket a Biblia vetésnek hívja. Sokszor elkövetjük a hibát, hogy elvetjük a magot, amire ráhull a föld, és úgy érezzük, nem történt semmi. Dehogynem! Vetettünk! Valami történni fog. A vetés és aratás törvénye megmásíthatatlan, és az Ez az a nap! sok területen már az aratásban van.”

Prazsák László szintén lelkesen tekint előre: „Hogy mit várok ettől a jelentős alkalomtól? Egységet, szeretetet, barátságot, Szentlélek-kiáradást, tüzet, megtéréseket, gyógyulásokat, szabadulásokat, tehát mindent, ami akkor szokott történni, amikor Isten országa valahol megjelenik. Számomra ez az egész egy hatalmas tanítás Istentől, hogy hogyan munkálkodik. Először elülteti a magot, gondozza, öntözgeti, aztán elvárja, hogy hitbeli cselekedeteket hajtsunk végre annak érdekében, hogy kifejezzük azt, hogy bízunk Benne. Aztán jön az, amit a magunk erejéből képtelenek lennénk megvalósítani. Az ország legnagyobb stadionjában dicsérhetjük a Teremtőt!”

További részletes információk a rendezvényről, az utazásról és jegyvásárlás a www.ezazanap.hu honlapon.

(X)