Kezdőlap Hírek Élménytér – ahol együtt játszunk

Élménytér – ahol együtt játszunk

Élménytér

2022. február 20-án különleges párkapcsolat-gazdagító játékot indít a Bízd Rá Magad mozgalom „Élménytér – ahol együtt játszunk – párkapcsolati időutazás” címmel. A négy héten át tartó játékra mindazokat a magyarországi és határon túli párokat várják, akik szeretnék megerősíteni társkapcsolatukat és tartós életközösségben gondolkodnak. A játék szervezői – a Bízd Rá Magadhoz kapcsolódó szervezetekként – az Alpha Házaskurzus, a CsaládKözPont, a KétIgen Alapítvány és a Veszprémi Főegyházmegye Családpasztorációs Irodája.

A játék 1 hónapos időtartama alatt négy, a múltból a jövőbe mutató feladatsoron át „utazik” a pár. A feladatokat minden hét vasárnapján hirdetnek meg a szervezők e-mailben, zárt Facebook-csoportban és a bizdramagad.hu felületén. A regisztrált felhasználók a játék során minden szerdán „támogató üzenetet” is kapnak majd; ezek további segítséget, támpontot nyújtanak számukra az adott hét feladataihoz, azok témaköréhez kapcsolódva. (Ez lehet egy elgondolkodtató történet, egy vers, egy film, egy zeneszám, egy előadás vagy bármi más…)

Tervezett témakörök: a közös múlt élményei, örömei, erőforrásai; a közös jelen örömteli megélése, a minőségi közös idő; a pozitív kommunikáció szerepe a közös jelenben; közös jövőtervezés.

A játékba a bizdramagad.hu weboldalon történő regisztrációval lehet benevezni 2022. február 8-tól a megfelelő regisztrációs oldalon.

A játékban 18 év felett bárki részt vehet, aki párkapcsolatban él, jegyes vagy házas, vallási nézetektől függetlenül.

A játékba regisztráltak 2022. március 26-án 17 órától egy online (Facebookon és YouTube-on streamelt) zárórendezvényen kapnak meghívást, amelynek kiemelt előadója Pál Feri atya lesz. A legalább három feladatot teljesítő játékosok nyereménysorsoláson is részt vehetnek majd, melynek során több mint 20 értékes nyeremény találhat gazdára: például kétéjszakás szállodai voucherek, SPA belépők, páros fotózás, borkóstoló, valamint további tartalmas társas programok és párkapcsolati témákhoz kapcsolódó könyvek.

a lelkiatya válaszol betegség boldogság Böjte Csaba bűn család Egyház események Európa Ferenc pápa fiatalok gyerek gyónás halál határontúl hit házasság ima Isten Istenkapcsolat Jézus kultúra lelkiatya Magyarország nagyvilág pap papok Pál Feri remény segítség szentek szentmise szentségek szenvedés szerelem szeretet társadalom Vatikán vers viccek válás zene élet életbölcsességek életút