Kezdőlap A lelkiatya válaszol Bűnben fogant gyermek

Bűnben fogant gyermek

várandós
Fotó: Pixabay.com
Tisztelt Lelkiatya! Bűnbe estem! Más férjét elkívántam… és most bűnbe fogant egy gyermek! Nem tudom, mi segítene a lelkemen! Az apuka nem szeretné megtartani a kicsit, de én igen! Mit tegyek?

Kedves Levélíró! Köszönöm az őszinteségét. Nagy kincs ez, első lépés a helyes megoldás felé.

Mindenekelőtt kérje Isten bocsánatát, ha lehet, gyónja meg az elkövetett bűnt. Sokkal tisztábban fog látni megtisztult lélekkel.

A kisgyermek élete, akit Isten magára bízott, szent és sérthetetlen! Ő semmit sem vétett! Őt ne büntesse mások bűne miatt! Ő teljesen ártatlan!

A kicsi gyermek a szíve alatt Isten remekműve, akit Ő öröktől fogva akart, megálmodott. Jézus őérte is meghalt a kereszten. Adjon neki már most nevet! Hozza a világra! Fel se merüljön magában a kisgyermek életének kioltása! A gyermek életének elvétele soha nem jó megoldás! Soha nem lesz jó gyümölcse! Hatalmas sebeket fog okozni magának is.

Először is hozza a világra! Utána majd lehet azon gondolkodni, hogy fel tudja-e nevelni, vagy ehhez segítséget kér, esetleg odaadja egy olyan házaspárnak, akiknek nem lehet saját természetes gyermekük, és az életük nagy vágya az, hogy egy gyönyörű, újszülött csecsemőt kapjanak!

A Biblia ezt mondja: Válaszd az életet!

Ha kér segítséget, nagyon szívesen meghallgatom, és a gyermek megszületése utáni nehézségekben is szívesen segítek! Mától imádkozom magáért, és a kicsi gyermekért a szíve alatt!

A Lelkiatyához intézett további kérdéseket és azok válaszait itt találja. Ha önnek is van kérdése, azt ezen az oldalon teheti fel.

Székely János imája a gyermekre várókért

A lelkiatya válaszol